Glazen wassen

Gegarandeerd streeploze schone ramen. Voor binnen-en buitenramen, alle soorten glas en ook voor de ruiten waar u zelf moeilijk bij komt. En we pakken de boel pas weer in als u tevreden bent.

Onze glazenwasser komt bij u langs op de afgesproken tijd en datum, en heeft alles zelf bij zich. U hoeft zelf dus niets te regelen, maar een kopje koffie slaan wij natuurlijk niet af.

Voordat onze glazenwasser aan de slag gaat wordt besproken welke ramen en kozijnen gewassen worden. Om bij alle ruiten te komen kan het zijn dat er iets verplaatst moet worden. Dit doen onze vakmensen natuurlijk voor u. En naderhand zetten ze alles weer terug.
 
De glazenwasser wast uw ramen met een zachte borstel en gezuiverd water. Dit zogenoemde osmosewater is vooraf ontdaan van alle zouten, mineralen en andere onzuiverheden. Hierdoor drogen uw ramen streep- en vlekkeloos schoon op, en vormt het geen belasting voor uw tuin, gazon en gevel. Voor de moeilijk bereikbare ruiten wordt een telescoopstok gebruikt. Maar daar waar wij traditioneel kunnen wassen met de ladder, wassen wij natuurlijk het liefst op deze vakkundige manier, zodat wij ook de kozijnen netjes kunnen afnemen.

 

Wat vinden andere mensen van onze glazenwassers?

Petra, Zwolle: Ik heb zelf een paar ramen bovenin de nok van het huis waar ik niet bij kom, en  mijn man gaat liever zelf de ladder niet meer op. De website van schoonmaakklusje was wat dat betreft ideaal. Ik had zo een afspraak gemaakt en wist van tevoren wat het ging kosten. Aardige jongen ook!
 

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij het plaatsen van een schoonmaakklusje?
Kim helpt u graag verder.
Chat met Kim Schoonmaakklusje